Menneisyyden haamut

Se lienee totta ja melko hyvin tiivistetty, mitä on sanottu:
"Sääli on sairaus ja kateus on ansaittava."

On ollut ikävää tässä vuosien varrella seurata, mitä kaikkea ihmiset Suomessa ovat valmiita tekemään ja sanomaan sosiaalisissa medioissa ja vastaavissa kanavissa. Valitettavasti asiat eivät aina jää pelkästään tälle tasolle, vaan ollaan valmiita tekemään jopa rikoksia, joilla sitten vielä ylpeillään somessa. Ollaan käytetty SPL päänäyttelyä tarkoituksena varmistaa aamulla läsnäolomme, jotta voi mennä suorittamaan rikoksia toisen kotirauhan alueelle. Kerätään tällaista jo eräällä tavalla sairasta viharyhmää mukaan osallistumaan julkiseen some loanheittoon ja uhkailuun. Miettikääpä hetki, että kirjoittaako tervejärkinen ihminen someen jopa uhkauksia tulla uudestaan rikkomaan kotirauhaa, saatikka tappouhkauksia. Nämä kaikki pitkään jatkuneet teot johtivat siihen, että asiaan syyllistyneet saivat tuomiona laajennetun lähestymiskiellon. Kaikille lähestymiskielloista tietämättömille tiedoksi, ettei kyseinen asia oikeudessa ole mikään läpihuutojuttu vaan vaatii painavat perusteet. Siitä huolimatta lähestymiskieltoa rikottiin. Kyseisen lähestymiskielto oikeudenkäynnin paperit ovat julkisia, joiden kopiot meiltä halutessaan saa.

Valitettavasti vainoaminen ei ollut aiemmin rikoslaissa rangaistava teko. Näihin täysin järjettömiin tekoihin osallistui myös eräs Kalantilainen perhepäivähoitaja, joka harjoitti järjestelmällistä kyttäämistä kotirauhan alueelle lähestulkoon kahden vuoden ajan. Kyseisen ammatin harjoittajalle on itselleni täysin käsittämätöntä, että tämä perhepäivähoitaja laittoi lapset myös osallistumaan tuohon harrastamaansa kyttäilyyn. Emme siis olleet missään nimessä naapureita eikä tonteiltamme ollut näköyhteyttä ja reilusti välimatkaa. Tämän samaisen perhepäivähoitajan teot eivät jääneet pelkästään kyttäämisen tasolle, vaan hän tehtaili täysin perättömiä ilmoituksia viranomaisille. Hänen lisäkseen, jos satuimme käymään Laitilassa vaikka kaupoilla, niin liikkeistämme välittömästi raportoi nykyään itseään valokuvaajaksi tituleeraava mieshenkilö. Näiden lisäksi löytyy paljon esimerkkejä mm. somessa täysin tuntemattomat ihmiset kutsuivat meitä kusipäiksi jne., tosin noiden kommenttien taustalla lienee tämän yhden pariskunnan harjoittama järjestelmällinen agitointi. Ei mitään hajua, mikä on näiden ihmisten motiivi osallistua aivan älyttömään kiusantekoon. Melkein tekisi mieli sanoa, että palatkaa hiekkalaatikolle ja opetelkaa käyttäytymään aikuiset ihmiset. Tähänkään päivään mennessä yksikään näistä ihmisistä ei ole lähestynyt meitä pahoitellakseen tekojaan ja pyytääkseen anteeksi. Muistutuksena elämänne jatkolle, että jos erehdytte samanlaisiin tekoihin niin nykypäivänä vainoaminen on rikoslaissa rangaistava teko.

Tuon laajennetun lähestymiskieltotuomion jälkeen erehdyimme edelleen jatkamaan käyntejä SPL erikoisnäyttelyissä. Siellä sitten olemme saaneet lukemattomia kertoja lapsellisia irvistyksiä naamoilta, häiriköintiä kehän laidalta ja sellaista ylimielistä paskanaurua. Tullaan porukalla tahallisesti läheisyyteemme aiheuttamaan häiriötä, vaikka kyseessä on iso urheilukenttä tai jopa stadion. Ei ole ollut koiria tällä pariskunnalla edes samassa kehässä, joten ei luulisi olevan tarvetta tulla kyseisen kehän lähelle ollenkaan. On ollut muitakin ikäviä tapahtumia, jolloin meille on näytetty niinkin aikuisia asioita kuin naaman irvistyksiä, kielen ja keskisormen näyttämisiä. Lisäksi on tehtailtu täysin perättömiä ilmiantoja viranomaisille, jotka eivät edenneet mihinkään toimenpiteisiin. Edelleen tuo laajennettu lähestymiskielto on ainoa virallinen tuomio, jonka tämä kyseessä oleva pariskunta sai.

Tänä päivänä olemme havainneet, että edelleen kiusanteko jatkuu eri muodoissaan. Meidän viimeisimpään kennelliiton näyttelyyn manner Suomessa Jyväskylässä tulivat sinne kehän laitaan naureskelemaan ja häiriköimään, vaikka heillä itsellä ei koiraa moisessa näyttelyssä ollut. Sen jälkeen tämä porukka on hankkinut käsiinsä RK kennelin takin, jota sitten on käytetty mm. SPL erikoisnäyttelyissä (kuva löytyy SPL lehdestä, on vaan painoteknisistä syistä käännetty peilikuvaksi). Tätä takkia ennen oli jopa niin paljon nähty vaivaa, että ommeltu itse saman mallinen takki. 

Itse pysymme visusti poissa Suomen näyttelyistä tästä syystä. Ja mikäli ulkomailla sattuisi tilanne, että huomaisimme samaisen porukan olevan paikalla, niin varmasti poistumme välittömästi paikalta. Emme todellakaan halua näyttelypaikalle mitään häiriöitä ja ongelmia järjestäjille, joten fiksuina aikuisina osaamme poistua, koska aina tulee uusia näyttelyitä. Kenties tämä porukka pitää itseään voittajina, mutta totuus lienee ihan toinen.

Moni on meiltä ihmetellen kysellyt, että miksi jatkavat. On kysymys, johon emme todella osaa itse vastata. Tuntuu todennäköisimmältä, että tuskin kyseiset ihmiset itsekään tietävät omia motiiveitaan. Taustalla lienee painaa se tosiasia, että noin kymmenen vuoden ajan oletin yhden lapsen olevan oma biologinen lapseni. Valitettavasti tunnun tietävän paremmin koirien eri piirteiden perinnöllisyyden kuin ihmisen. 

Jokainen tietää, että pitkäkarvaisuus on resessiivinen ja lyhytkarvaisuus dominoiva piirre. Eli tarkoittaa sitä, että pitkäkarvaisille vanhemmille ei voi syntyä muuta kuin pitkäkarvaisia (molempien geeniparit ovat pitkä-pitkä). Mitä tulee ihmisiin, niin on yleisessä tiedossa, ettei vaaleansinisilmäisille vanhemmille voi syntyä muuta kuin vaaleansinisilmäisiä lapsia (on resessiivinen piirre kuten tuo pitkäkarvaisuus). On olemassa muitakin periytymiseen liittyviä ulkoisia merkkejä, joista en ollut tietoinen. Näistä tässä kaksi esimerkkiä. Kahdelle sileäleukaiselle vanhemmalle ei voi syntyä kuin sileäleukainen lapsi, koska sileäleukaisuus on resessiivinen piirre ja kuoppaleukaisuus dominoiva. Kahdelle pienisilmäiselle vanhemmalle ei voi syntyä kuin pienisilmäinen lapsi, koska pienisilmäisyys on resessiivinen piirre ja suurisilmäisyys dominoiva.

Tässä omassa tapauksessani molemmilla oletetuilla vanhemmilla on sileäleuka ja pienet silmät, kuin sitten taas tällä väitetyllä lapsella on kuoppaleuka ja suuret silmät. Lisäksi kyseisen lapsen ulkonäöstä näkee selvästi ja täysin kiistattomasti, kuka oikea biologinen isä on. Vuosia sitten luovuin kaikista oikeuksistani kyseiseen lapseen ja tämä johtui yksinkertaisesti siitä, ettei kyseinen lapsi ole minun.

Ilmeisesti jostain järjettömästä pelistä tässä on kysymys. Itse en hyväksy tällaista toimintaa, johon on sotkettu viaton lapsi kaiken keskelle. Tämä kyseinen pariskunta on mennyt naimisiin jo vuosia sitten ja kyllä tiedämme, että heillä on nykyään toinenkin yhteinen lapsi (niin kovasti ovat tätä lasta halunneet meille esitellä). Ja yllätys yllätys kyllä tällä toisellakin lapsella on kuoppaleuka. Tiedoksi tälle rouvalle ja herralle, ettei meille tarvitse tulla esittelemään jälkikasvuanne, koska emme ole kiinnostuneita lapsista. Jos olisimme älyttömän lapsirakkaita, niin kaiketi niitä olisimme pykänneet tähän maailmaan jo useita.

Jo vuosia sitten tämän avioparin rouva oli todella moraalisesti arvelluttavin perustein halunnut rikkoa ydinperheen, johon aviopuolisoiden lisäksi kuului kaksi pientä lasta. Saanut kaikilla valheilla ja petoksilla tämän samaisen ukkomiehen tunnustautumaan virallisesti lapsen isäksi, jonka biologinen isä on toinen. Ehkei vapaa sinkkumies olisi ollut saalis tai voitto, kuka tietää. Tosiasia on se, ettei tällä naishenkilöllä ja kyseisellä ukkomiehellä ole koskaan ollut sekuntiakaan mitään yhteistä.

On tehty analyysi myrkyllisistä suhteista, joita tulisi välttää:
1. Suhteet, joissa vain yksi henkilö on vallassa
2. Ihmiset, jotka eivät ota sinun tarpeitasi huomioon
3. He, joihin ei voi luottaa
4. Pakolle perustuvat suhteet
5. Valheille perustuvat suhteet
6. Uhriksi joutumiselle perustuvat suhteet

Tämä vuosia jatkunut kiusanteko tuntuu olevan tälle avioparille jotain sairasta peliä. Kun kerran peliä haluavat leikkiä, niin lapsen osalta kyllä ei nyt ihan täysi kusetus, mutta sanotaan että kuusi nolla. Toiset kuusi pistettä tulee yltä myrkyllisistä suhde analyysistä, koska kyllä kaikki kohdat täsmää vuosien takaiseen hypoteettiseen suhteeseen. Parisuhteen solmiminen ja siihen sitoutuminen niin, että vastavuoroisessa tunnesuhteessa kohdataan toisensa molempia tyydyttävällä tavalla. Kysehän ei ollut missään kohtaa mistään vastavuoroisuudesta eikä sitoutumisesta vaan enemmän uhkailuista ja pakosta ja törkeistä valheista. Valehtelu syö suhteesta aitouden ja luottamuksen, jolloin mitään suhdetta ei ole olemassakaan.

Olen itse nykyään onnellisesti naimisissa parisuhteessa, joka perustuu täysin luottamukselle ja rakkaudelle. Kumpikin meistä rakastaa ja kunnioittaa toista juuri sellaisena kuin toinen on. Keskitymme omaan elämäämme ja yhteisiin harrasteisiimme ja reissuihimme. Toki oman aikansa kummaltakin vie täysiaikainen työ, mutta sitähän tarvitsee tehdä tullakseen tässä elämässä toimeen. Lisäksi olemme etuoikeutetussa asemassa parisuhteessamme sen puolesta, että kotimme on täysin lapsivapaa.

Kannattaisiko pikkuhiljaa tämän rouvan ja herran nyt jo usean avioliittovuoden jälkeen alkaa myös keskittymään omaan elämäänsä. Niin kovasti on yritystä ollut saada täältä suunnalta huomiota, joten nyt saatte sitä ensimmäisen ja viimeisen kerran. Suosittelen printtaamaan ja kehystämään tämän seinällenne muistoksi. Ehkä sen jälkeen pystytte tosiaan jättämään kaikki tällaiset rikolliset ja lapselliset kiusanteot taaksenne ja hankkimaan itsellenne elämän. Kenties olisi korkea aika kasvaa aikuiseksi.

Pahoittelut kaikille muille, jotka kenties olette tämän tekstin lukeneet loppuun. Toivon sydämestäni, ettei kenenkään muun ihmisen tarvitse kärsiä vastaavasta vuosien vainosta ja kiusanteosta kenenkään toimesta. Älkää olko liian luottavaisia toiseen ihmiseen, koska sisällä voi olla pelkkää paskaa. On olemassa ihmisiä, jotka haluavat ainoastaan jättää jälkeensä rikottuja perheitä ja tuhoa.

"Maturity is when you have the power to destroy someone who did you wrong but you just breathe, walk away and let karma deal with them."

"I respect people, who are honest from the start. Not cowards, who hide behind lies and deceit. - Abbisbek Tiwar"