Renegade Knights litters

Upcoming litters

Renegade Knights uuden aikakauden pentuesuunnitelmia. Seuraile kotisivujamme tarkkaan, jos olet kiinnostunut liittymään Renegade Knights perheeseemme hankkimalla oman rakkaan RK veijarisi. 

To become a member of our RK Family
Be the proud owner of our future puppies

Mikäli olet kiinnostunut tulevista pentueista ja pennuistamme, niin me suosimme sähköpostia tai whatsupin käyttämistä. Teemme vuorotyötä, jonka vuoksi ei ole aina mahdollista vastata puheluihin. Lisäksi sähköposteissa on kätevää, että ne jäävät kirjallisena muistiin. Yhteydenpito on tuon vuoksi paljon vaivattomampaa sekä kumpikin osapuoli on tietoinen sovituista asioista. Me olemme puhelimitse yhteydessä vasta sitten, kun nuo raastavat valinnat tulevista perheistä on tehty. Onneksi seuraavan tulikokeen aika on vasta, kun saamme seuraavan pentueen. 

Kiinnostuneiden kannattaa seurailla kotisivujamme.

New Era litters

Renegade Knights uuden aikakauden pentueet ovat nyt omana osionaan. Aloitimme kokonaan alusta täysin uusilla jalostuskoirilla, joten oli täysin loogista palata kirjaimeen A. Uusi alku ja uusi tulevaisuus. Tätä uutta aikakautta ei saa sotkea vanhaan aikakauteen. Nykyään kaikki jalostuskoirat ovat täysin omia koiriamme uroksia myöden. 

Old Era litters

Renegade Knights vanhan aikakauden pentueet omana osionaan. Tämän kennelin osalta sateenkaarisillalle siirtyneet Bella ja hänen tyttärensä Aranea sekä näihin lisättynä meiltä varastettu Barbaricus. Tuosta ajasta meillä itsellämme ei ole enää muuta jäljellä kuin Bellan tuhkat ja sydäntäsärkevät muistot rakkaasta Barbaricuksesta. Kaikki kunnioitus meiltä jokaiselle vielä elossa olevalle Alfalle ja Betalle. Se vaan on valitettava tosiasia, että Barbaricuksen osalta meillä ei ole edes tuhkaa eli vain kipeät ja rakkaat muistot.

 

Last edited: December 06, 2020, 11:29

It's Time to Resurrect RK

Farewell the outdated red
Welcome the Superb Bright & Sunny Yellow

RK Kennel's Bright & Sunny New ERA has earned this absolutely beautiful new color.

Message to the Copycats & Wannabees in Finland
"You can keep the Red you copied from us. If you choose to continue this stupid game to make a total fools out of yourselves, then you'll just show everyone that you really don’t have a life of your own and you are a complete losers."

Love & Honor & Loyalty & Respect

Support, help and lot's of TLC is always available for our RK family.

"If you can't Love a dog like a family member don't get one. They only know how to look at you as a pack member and to them, that is Family."

"He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion." - unknown author

Kennel Renegade Knights - Ari Angervo & Kaya Angerja

Pitkäkarvaisten saksanpaimenkoirien kasvattaja
Breeder of longhaired German Shepherds

"We feel, that a great website is made of excellent content with text and images. Without content webpage is like an empty shell and if you don't have enough content, then just make one page with your contact information. Empty head equals useless content. Remember, that you never use copy paste method to your webpage."

© Kennel Renegade Knights - Tekstien ja kuvien kopiointi kielletty tekijänoikeuslain nojalla.
nach oben