RK-kennel

URL: renegadeknights.fi/web/?Litters

Renegade Knights litters

Upcoming litters

Renegade Knights uuden aikakauden pentuesuunnitelmia. Seuraile kotisivujamme tarkkaan, jos olet kiinnostunut liittymään Renegade Knights perheeseemme hankkimalla oman rakkaan RK veijarisi. 

To become a member of our RK Family
Be the proud owner of our future puppies

Mikäli olet kiinnostunut tulevista pentueista ja pennuistamme, niin me suosimme sähköpostia tai whatsupin käyttämistä. Teemme vuorotyötä, jonka vuoksi ei ole aina mahdollista vastata puheluihin. Lisäksi sähköposteissa on kätevää, että ne jäävät kirjallisena muistiin. Yhteydenpito on tuon vuoksi paljon vaivattomampaa sekä kumpikin osapuoli on tietoinen sovituista asioista. Me olemme puhelimitse yhteydessä vasta sitten, kun nuo raastavat valinnat tulevista perheistä on tehty. Onneksi seuraavan tulikokeen aika on vasta, kun saamme seuraavan pentueen. 

Kiinnostuneiden kannattaa seurailla kotisivujamme.

New Era litters

Renegade Knights uuden aikakauden pentueet ovat nyt omana osionaan. Aloitimme kokonaan alusta täysin uusilla jalostuskoirilla, joten oli täysin loogista palata kirjaimeen A. Uusi alku ja uusi tulevaisuus. Tätä uutta aikakautta ei saa sotkea vanhaan aikakauteen. Nykyään kaikki jalostuskoirat ovat täysin omia koiriamme uroksia myöden. 

Old Era litters

Renegade Knights vanhan aikakauden pentueet omana osionaan. Tämän kennelin osalta sateenkaarisillalle siirtyneet Bella ja hänen tyttärensä Aranea sekä näihin lisättynä meiltä varastettu Barbaricus. Tuosta ajasta meillä itsellämme ei ole enää muuta jäljellä kuin Bellan tuhkat ja sydäntäsärkevät muistot rakkaasta Barbaricuksesta. Kaikki kunnioitus meiltä jokaiselle vielä elossa olevalle Alfalle ja Betalle. Se vaan on valitettava tosiasia, että Barbaricuksen osalta meillä ei ole edes tuhkaa eli vain kipeät ja rakkaat muistot.

 

Last edited: December 06, 2020, 11:29