Renegade Knights New Era litters

Jokainen pentue ja jokainen pentu saa oman RK sivunsa. Tästä se lähtee uusi aikakausi liikkeelle, kun Messin ja Galan A-pentue syntyi 26.9.2020. Vahva viisikkomme on mahtava aloitus uudelle ajalle. Uutta aikakautta kuvastaa eniten se, että kaikki jalostuskoirat ovat 100% omia koiria. Emme käy muualla astuttamassa narttuja emmekä liisaa narttuja emmekä harrasta sijoituskoiratoimintaa. Jokainen pennunostaja näkee livenä pennun vanhemmat, ihan molemmat.

Uudella aikakaudella kunnioitamme suuresti meidän puolalaisia jalostuskoiriamme. Näillä koirilla, kun on jokaisella todella mahtava Pedigree. Kelpaa katsella ja olla ylpeä, kun sieltä ei löydy kotimaisia koiria. Sen sijaan löytyy todella huippukoiria, ja paljon suojelutuloksen omaavia koiria, joiden ulkomuoto todella on jopa kantanut VA1 voittajaksi saakka, Champion titteleitä unohtamatta. Kyseiset koirat ovat erityisen erinomaisia rotunsa edustajia, koska kumpainenkin puoli todistaa tuon. Nämä Pedigreen huippukoirat eivät ole lapasta muualla nähneet kuin maalimiehen kädessä.

Uudella aikakaudella panostamme näiden pentujen nimiin aivan eri tavalla kuin koskaan ennen. Näitä pentuja, kun ei todella saa kutsua miksikään Pirkoksi tai Jompaksi. Eli mikäli olet etsimässä sellaista perus Reiska pentua, niin jatka etsintää. RK kennel on sinulle täysin väärä valinta. Valitse kennel, jonka nimi on suomalainen ja jonka pentueen sukutaulu on täynnä ainoastaan kotimaisia koiria. Kennel Renegade Knights perään, kun ei tuollaiset tylsät suomalaiset nimet sovi. Nimeämme pennut ainutlaatuisella tavalla ja nämä nimet toimivat kutsumanimenä. Me käytämme näitä valitsemiamme nimiä jo heti, kun näiden veijareiden korvalehdet aukeavat. Tämän näet julkaisemistamme Youtube videoista. Meistä olisi suuri loukkaus kutsua näitä pentua jollain yleisnimikkeellä. Katsokaa itse Youtube kanavaltamme, miten viisaita ovat jo muutaman viikon ikäisinä. Saksanpaimenkoira on älykäs rotu ja 7-viikkoinen luovutusikäinen pentu ei ole enää vauvaan rinnastettavissa. Miettikää, mitä nämä osaavat silloin jo tehdä. Kunnioittakaa valitsemanne rodun älykkyyttä tässäkin asiassa. A-pentueen nimiäiset vietettiin jo pentujen ollessa viikon ikäisiä ja nuo nimet lukevat rekisteripapereissa. Ja näin aiomme toimia jatkossakin. Jos tämä on sinulle suuri ongelma, niin suosittelemme valitsemaan toisen kennelin. RK kennel sopii vain harvoille ja valituille.

Tervetuloa tutustumaan RK kennelin Super Kauniisiin ja Komeisiin <3

 

Last edited: December 06, 2020, 11:29

It's Time to Resurrect RK

Farewell the outdated red
Welcome the Superb Bright & Sunny Yellow

RK Kennel's Bright & Sunny New ERA has earned this absolutely beautiful new color.

Message to the Copycats & Wannabees in Finland
"You can keep the Red you copied from us. If you choose to continue this stupid game to make a total fools out of yourselves, then you'll just show everyone that you really don’t have a life of your own and you are a complete losers."

Love & Honor & Loyalty & Respect

Support, help and lot's of TLC is always available for our RK family.

"If you can't Love a dog like a family member don't get one. They only know how to look at you as a pack member and to them, that is Family."

"He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion." - unknown author

Kennel Renegade Knights - Ari Angervo & Kaya Angerja

Pitkäkarvaisten saksanpaimenkoirien kasvattaja
Breeder of longhaired German Shepherds

"We feel, that a great website is made of excellent content with text and images. Without content webpage is like an empty shell and if you don't have enough content, then just make one page with your contact information. Empty head equals useless content. Remember, that you never use copy paste method to your webpage."

© Kennel Renegade Knights - Tekstien ja kuvien kopiointi kielletty tekijänoikeuslain nojalla.
nach oben