Renegade Knights B-litter

Pitkäkarvainen pentue 3 poikaa ja 2 tyttöä
Syntymäaika 9.3.2022

Youtube videoita

>> YOUTUBE: Ramses & Gala puppies 7 weeks old
>> YOUTUBE: Ramses & Gala puppies 4 weeks old
>> YOUTUBE: Ramses & Gala puppies 3 weeks old
>> YOUTUBE: RK New ERA litter B - Ramses & Gala

2.5.2022 B veijarit on lisätty Pedigreedatabase tietokantaan

>> Pedigreedatabase: Renegade Knights BOYYKA 

>> Pedigreedatabase: Renegade Knights BLAYYZE 

>> Pedigreedatabase: Renegade Knights BUZZYY 

>> Pedigreedatabase: Renegade Knights BAYYLA 

>> Pedigreedatabase: Renegade Knights BRIYYA 

B viisikko 7 viikkoa

>> YOUTUBE: Ramses & Gala puppies 7 weeks old

Renegade Knights BOYYKA

Renegade Knights BLAYYZE

Renegade Knights BUZZYY

Renegade Knights BAYYLA

Renegade Knights BRIYYA

B veijarit 4 viikkoa

    

Katso uusin Youtube video


>> YOUTUBE: Ramses & Gala puppies 4 weeks old

3 viikkoiset hurjat pikku pedot

>> YOUTUBE: Ramses & Gala puppies 3 weeks old

    

10 päivän ikäiset ihanuudet

    

Renegade Knights BOYYKA
Renegade Knights BLAYYZE
Renegade Knights BUZZYY
Renegade Knights BAYYLA
Renegade Knights BRIYYA

Pentueen vanhemmat Ramses & Gala


 Aussenhaus RAMSES AD
 GALA Asarko Lordana


>> LINKKI: Jalostustietojärjestelmän sukutaulu
>>LINKKI: Pedigreedatabase sukutaulu
>> YOUTUBE: RK New ERA - litter B

>> YOUTUBE: Ramses cool winter
>> YOUTUBE: Ramses winter snow fun
>> YOUTUBE: Ramses water rescue training
>> YOUTUBE: Ramses Baltic Champion
>> YOUTUBE: Ramses Baltic Junior Champion
>> YOUTUBE: Ramses relaxing walk in Pärnu
>> YOUTUBE: Ramses International Grand Market 2017
>> YOUTUBE: Ramses International Grand Market 2016
>> YOUTUBE: Ramses 18 weeks

Kennel Renegade Knights myy pentuja rakkaiksi perheenjäseniksi eli kyllä mieluiten kotikoiriksi. Me emme latele kenellekään turhia vaatimuksia emmekä kirjaa sopimukseen sellaisia. Me luotamme, että jokainen varmasti ymmärtää kasvavan pennun tarvitsevan vähintään peruskolutuksen. Jokainen varmasti löytää omat lempiharrasteensa pennun/koiran kanssa, joka sitten sopii omiin aikatauluihin ja mielenkiinnon kohteisiin. Ainoa poikkeus on kutsumanimi  eli sitä on jokaisen RK pennun perheen opittava käyttämään. Pentu, kun lähtee turvallisesta paikasta kasvattajan hoivista kohti uusia tuntemattomia haasteita, niin muuta turvaa pikkuisella ei ole kuin se pentulaatikon tuoksuinen "karvamato" sekä tuo kutsumanimi. Me panostamme nimiin aivan eri tavalla kuin moni muu. Jokaiselta pennulta löytyy ainutlaatuinen nimi, jollaista toista ei löydy jalostustietojärjestelmästä eikä naapuristossa löydy toista samannimistä. Nämä pienet eivät ole lähtiessään mitään vauvoja, vaan todella viisaita ja skarppeja omia yksilöitään. Me olemme kutsumanimeä käyttäneet jo alusta saakka. Kunnioitetaan tämän rodun älykkyyttä jo pienestä lähtien. Plus samalla osoitetaan kunniaa RK kennelille, koska tämän kennelin pennut eivät ole mitään perus Matti tai Maija meikäläisiä. Näinollen, mikäli olet jo päättänyt tulevan pentusi kutsumanimen, niin suosittelemme ottamaan yhteyttä muihin kasvattajiin. Jokaisen pentua harkitsevan tarvitsee ehdottomasti aina harkita, mistä kennelistä haluat pentusi ostaa. RK kennelin jalostuskoirat ovat kaikki muusta valtavirrasta poiketen täysin omia koiria, sekä urokset että nartut. Kaikki jalostuskoiramme ovat ulkomaan tuonteja, jotka ovat ainoastaan RK kennelin käytössä. Jokainen pennunostaja tulee näkemään sekä emän että isän, joka on mielestämme aika hienoa. 

Emme myy koiria sijoitukseen. Emme myy osamaksulla. RK pennut luovutetaan 8-viikkoisina. Tässä on suuri etu, että varhaisrokotteen suoja löytyy pennultasi eli turvallisesti voit heti aloittaa sosiaalistumisen eri paikkoihin sekä uusiin ihmisiin. Jokaisen perheen on pidettävä mielessä 8-10 viikkoisen pennun pelkokausi, jonka aikana mitään dramaattista ei saa tapahtua. Tästä syystä johtuen on ulkomaita, joissa pentu luovutetaan aikaisintaan 10-viikkoisina. Pennun sosiaalistamisella oikeasti tarkoitetaan sosiaalistamista ihmiseen yleisesti sekä tottakai eri paikkoihin. Valitettavan usein tämä sosiaalistamistermi virheellisesti liitetään koskemaan vain jotain tiettyä ihmistä tai sitä tiettyä kotiympäristöä. RK kennelissä pentuja ei pidetä missään tallinperällä, vaan ovat sisällä ja tämä tärkeä sosiaalistaminen on jo aloitettu pienestä pitäen. Tottakai pennun sosiaalistamista jatketaan sitten omassa perheessä, ja sitä tarvitseekin tehdä monessa paikkaa ja tutustua moniin eri ihmisiin. Alkuun koirakontakteja todella harkitusti eli valikoi sellaiset rauhalliset hyvää esimerkkiä antavat koirat, eli tässä kohtaa ei anneta huonoja kokemuksia kehittyvälle pennulle. Muista kuitenkin, että pientä pentua ei saa alkaa lenkittämään eikä riehuttamaan eikä vetoleikkejä eikä portaita eikä hypyttämään tmv. Kehittyvän kasvavan pennun luusto on kaukana valmiista ja liian aikaiseen aloitetulla "treenillä" hajotat koirasi jo heti alkuun. Jotta pentusi saisi parhaimmet edellytykset hyvälle terveydelle, niin siihen vaikuttaa olennaisesti perintötekijöiden lisäksi ruokinta liikunta treeni. Näihin asioihin jokainen saa täältä kasvattajalta ohjeet. Noudata siis RK kasvattajan ohjeita. Kuten edeltä voit arvata, niin RK kennel ei mainosta missään myyvänsä 100% varmuudella täysin terveitä pentuja. Kukaan ei voi sellaista asiaa taata eikä luvata, koska nämä seikat ovat niin paljon kiinni myös pennun tulevista perheistä ja heidän valinnoistaan. Emme tee katteettomia lupauksia, koska se pennun tulevaisuus on aina iso kysymysmerkki. 

Kaikissa pentuieissamme noudatamme täysin Pevisaa, joiltain osin jopa tiukemmin. Lonkkien osalta emme näe indeksijalostamisessa mitään järkeä, vaikka samalla voidaan todeta, ettei niissä jälkeläisten lonkkien tuloksissa aina ole yhteneväisyyttä pentueen vanhempiin. Toki edelleen niihin lonkkiin vaikuttaa perintötekijöiden lisäksi ruokinta liikunta treeni, eli se ei ole niin yksiselitteinen asia. RK kennelin kaikki jalostuskoirat ovat joko A tai B lonkkaisia. Me emme käytä C lonkkaisia jalostukseen. Tältä osin toimimme Pevisaa kriittisemmällä periaatteella. Lisäksi me emme sekoita karvamuunnoksia. Pitkäkarvaisille vanhemmille syntyy pitkäkarvaisia pentuja (geenipari pitkä-pitkä). LTV puolella on saksanpaimenkoiriin juuri liittyen tehty useita tieteellisiä tutkimustöitä, joka on valitettavasti meidän näkökannalta aiheuttanut sellaisen "hevosläpät" silmillä reaktion. Kytätään vain noita LTV tuloksia, joka on tehnyt tästä jonkinlaisen hirviön. Kuten Kennelliiton sivuillakin lukee, että LTV periytymismekanismia ei tunneta. Sitä on todennäköisesti aina esiintynyt tällä rodulla, mutta viimeisinä vuosina on alettu enemmän tutkimaan. LTV ei tarkoita koko selkää vaan se on välimuotoinen lanneristinikama. Suosituksena on, että LTV1-4 tuloksen omaavat yhdistettäisiin vain LTV0 eli ns terveen kanssa. RK kennel poikkeaa tästä suosituksesta eikä se siis ole vastoin Pevisaa. Pevisa täyttyy RK-kennelissä, koska kaikilta jalostuskoirilta löytyy virallinen LTV tulos. Lyhyesti tässä perustelut. Jalostustietojärjestelmästä löytyy pentueita, jossa molemmilla vanhemmilla on LTV0, mutta siitä huolimatta jälkeläisiltä löytyy LTV1-4 tuloksia eli ei pelkkää LTV0 tulosta. Lisäksi meidän 26.9.2020 syntyneestä pentueesta on ensimmäinen kuvattu LTV0 tuloksella, vaikka vanhemmilla on LTV3 ja LTV1. Kaikilta jalostuskoiriltamme löytyy SP ja VA ja LTV viralliset tulokset, eli pelkkä LTV ei ole koko selkä. Lisäksi LTV osalta röntgenkuvassa näkyy ristiluukanava, jota ei lausuta, ja joka voikin olla esim liian ahdas. Tässä pentueessa Ramses on HDBB ED00 LTV1 VA0 SP0 ja Gala on HDAA ED00 LTV1 VA0 SP0. Me katsomme kokonaisuutta koirassa eli emme tuijota pelkkää lanneristinikamaa. Nollatulokset koiralla ei kuitenkaan takaa sitä pitkää elämää eikä terveyttä, eli siihen vaikuttaa eniten koiran fyysinen kunto ja lihaksisto & oikea liikunta ja treeni & ruokinnalliset asiat ja se elinympäristö. Me huolehdimme, että kaikilla koirillamme ovat nämä asiat kunnossa. Meidän 9-v veteraani Messikin on niin rautaisessa kunnossa, että peittoaa näyttelykehissä sillä järjettömällä draivillaan nuorempia koiria aina kerta toisensa jälkeen.
>> YOUTUBE: IPO1 Messi Złotnicki Gród 9 years old

RK kennel kannustaa jokaista ymmärtämään positiivisen kautta tapahtuvaan koulutukseen. Ethän siis koskaan karju, huuda tai muutoin käytä fyysistä väkivaltaa omaa rakasta perheenjäsentäsi kohtaan. Me käytämme ainoastaan positiivisia koulutusmetodeja, joka on ainut keino saavuttaa ihmisen ja koiran välille terveellinen toisiaan kunnioittava suhde. Kukaan ei halua elää jatkuvassa pelossa emmekä halua RK pentuja sellaisiin olosuhteisiin. Kunnioita RK pentuasi ja myös itseäsi ihmisenä. 

Luovutuksessa pennuilla on viralliset rekisteripaperit, pentuetarkastukset on tehty sekä tuo todella tärkeä varhaisrokote on annettu. Pennut ovat useaan kertaan madotettuja ja sirutukset on hoidettu varhaisessa vaiheessa. Mukaan tulee hyvät kasvattajan ohjeet kirjallisena sekä todella kattava pentupaketti.

kennel@renegadeknights.fi, 040-4196271
Jos olet kiinnostunut, niin sähköposti tai tekstiviesti on paras. Meillä on hieman haasteelliset työajat.
Vastaamme viesteihin pienellä viiveellä. 

Ari Angervo & Kaya Angerja

PEDIGREE / RODOWOD

AD, LTE
Aussenhaus Ramses 

2016
EST-01073/16
FI 36339/16

HD-ED: B/B, 0/0

IPO, Kkl1, 3xVA1
Team Leiksaid Uragan
2014
FI 51537/14
HD-ED: A/B, 0/0

IPO3, Kkl1, VA1
Willy vom Kuckucksland
2013
SZ 2292960
FI 45848/14
HD-ED: normal, normal

 
Rebecca Solo Rigoletto
2005

2011
LV27363/11
FI 43306/14
HD-ED: normal, normal
)

IPO1, KK3, Kkl1
Odana Lehmburg
2013
LV-30840/13
EST-02636/13
HD-ED: A/A, 0/0

IPO3, KK3, Kkl1 lz, 6xVA
Wunderstern Team Las Vegas
2009
LV-VA-03328
EST-03068/09
HD-ED: noch zugelassen, normal

SchH1, Kkl1
Soola Lehmburg
2007
LV-18436/08
LV-VA-02818
HD-ED: A, 0

 
Gala Asarko Lordana
 

2016
PKR.I-86802
FI25554/19

HD-ED: A/A, 0/0

IPO3, VA1
Groovy di Casa Massarelli 
2012
ROI 12/88535
SZ 2307748
HD-FCI: a-normal (a1)

SCHH3, 2xVA1
Vegas du Haut Mansard
2004
LOF 569091
SZ 1264725, ROI 10/41767
HD-SV: a-normal (a1)

SCHH2, IPO1, VA6 
Kalia di Casa Massarelli
2009
ROI 10/55472
HD-FCI: a-normal (a1)

IPO1
Sephora Asarko Lordana
2011
PKR.I-71407
HD-FCI: a-normal (a1)

IPO3, VA1
Urbo vom Leithawald
2009
SZ 2231872
HD-SV: a-normal (a1)

IPO1, SG 
Tequila Asarko Lordana
2007
PKR.I-60865
HD-FCI: a-normal (a1)

 


It's Time to Resurrect RK

Farewell the outdated red
Welcome the Superb Bright & Sunny Yellow

RK Kennel's Bright & Sunny New ERA has earned this absolutely beautiful new color.

Message to the Copycats & Wannabees in Finland
"You can keep the Red you copied from us. If you choose to continue this stupid game to make a total fools out of yourselves, then you'll just show everyone that you really don’t have a life of your own and you are a complete losers."

Love & Honor & Loyalty & Respect

Support, help and lot's of TLC is always available for our RK family.

"If you can't Love a dog like a family member don't get one. They only know how to look at you as a pack member and to them, that is Family."

"He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion." - unknown author

Kennel Renegade Knights - Ari Angervo & Kaya Angerja

Pitkäkarvaisten saksanpaimenkoirien kasvattaja
Breeder of longhaired German Shepherds

"We feel, that a great website is made of excellent content with text and images. Without content webpage is like an empty shell and if you don't have enough content, then just make one page with your contact information. Empty head equals useless content. Remember, that you never use copy paste method to your webpage."

© Kennel Renegade Knights - Tekstien ja kuvien kopiointi kielletty tekijänoikeuslain nojalla.
nach oben