Renegade Knights C-litter

Pitkäkarvainen pentue 6 tyttöä
Syntymäaika 2.4.2022

Youtube videoita 

>> YOUTUBE: Messi & Ines puppies 8 weeks old
>> YOUTUBE: Messi & Ines puppies 7 weeks old
>> YOUTUBE: Messi & Ines puppies 6 weeks old
>> YOUTUBE: Messi & Ines puppies 5 weeks old
>> YOUTUBE: Messi & Ines puppies 3 weeks old
>> YOUTUBE: RK New ERA litter C - Messi & Ines

21.5.2022 C tytöt on lisätty Pedigreedatabase tietokantaan

>> Pedigreedatabase: Renegade Knights CZARYN 

>> Pedigreedatabase: Renegade Knights CZYLLA 


>> Pedigreedatabase: Renegade Knights CZVETA 

>> Pedigreedatabase: Renegade Knights CZERY 

>> Pedigreedatabase: Renegade Knights CZANTEL 

>> Pedigreedatabase: Renegade Knights CZYNDIE 

7-viikkoiset hurjat C-pedot

 
     

Ou nou 6 viikkoa täynnä

     

C pentueen tytöt 5-viikkoa

     

Ollaan yli 3-viikkoa

     

Viikon ikäiset ihanuudet

     

Renegade Knights CZARYN
Renegade Knights CZYLLA
Renegade Knights CZVETA
Renegade Knights CZERY
Renegade Knights CZANTEL
Renegade Knights CZYNDIE

Pentueen vanhemmat Messi & Ines


MESSI Zlotnicki Grod
INES u Ciborowskich


>> LINKKI: Jalostustietojärjestelmän sukutaulu
>> LINKKI: Pedigreedatabase sukutaulu

>> YOUTUBE: Messi & Ines puppies 3 weeks old
>> YOUTUBE: RK New ERA - litter C

>> YOUTUBE: Messi 9 years old
>> YOUTUBE: Messi 8 years old
>> YOUTUBE: Messi Ultimate Joy after mating
>> YOUTUBE: It's time to rise again - RK New ERA

Kennel Renegade Knights myy pentuja rakkaiksi perheenjäseniksi eli kyllä mieluiten kotikoiriksi. Me emme latele kenellekään turhia vaatimuksia emmekä kirjaa sopimukseen sellaisia. Me luotamme, että jokainen varmasti ymmärtää kasvavan pennun tarvitsevan vähintään peruskolutuksen. Jokainen varmasti löytää omat lempiharrasteensa pennun/koiran kanssa, joka sitten sopii omiin aikatauluihin ja mielenkiinnon kohteisiin. Ainoa poikkeus on kutsumanimi  eli sitä on jokaisen RK pennun perheen opittava käyttämään. Pentu, kun lähtee turvallisesta paikasta kasvattajan hoivista kohti uusia tuntemattomia haasteita, niin muuta turvaa pikkuisella ei ole kuin se pentulaatikon tuoksuinen "karvamato" sekä tuo kutsumanimi. Me panostamme nimiin aivan eri tavalla kuin moni muu. Jokaiselta pennulta löytyy ainutlaatuinen nimi, jollaista toista ei löydy jalostustietojärjestelmästä eikä naapuristossa löydy toista samannimistä. Nämä pienet eivät ole lähtiessään mitään vauvoja, vaan todella viisaita ja skarppeja omia yksilöitään. Me olemme kutsumanimeä käyttäneet jo alusta saakka. Kunnioitetaan tämän rodun älykkyyttä jo pienestä lähtien. Plus samalla osoitetaan kunniaa RK kennelille, koska tämän kennelin pennut eivät ole mitään perus Matti tai Maija meikäläisiä. Näinollen, mikäli olet jo päättänyt tulevan pentusi kutsumanimen, niin suosittelemme ottamaan yhteyttä muihin kasvattajiin. Jokaisen pentua harkitsevan tarvitsee ehdottomasti aina harkita, mistä kennelistä haluat pentusi ostaa. RK kennelin jalostuskoirat ovat kaikki muusta valtavirrasta poiketen täysin omia koiria, sekä urokset että nartut. Kaikki jalostuskoiramme ovat ulkomaan tuonteja, jotka ovat ainoastaan RK kennelin käytössä. Jokainen pennunostaja tulee näkemään sekä emän että isän, joka on mielestämme aika hienoa. 

Emme myy koiria sijoitukseen. Emme myy osamaksulla. RK pennut luovutetaan 8-viikkoisina. Tässä on suuri etu, että varhaisrokotteen suoja löytyy pennultasi eli turvallisesti voit heti aloittaa sosiaalistumisen eri paikkoihin sekä uusiin ihmisiin. Jokaisen perheen on pidettävä mielessä 8-10 viikkoisen pennun pelkokausi, jonka aikana mitään dramaattista ei saa tapahtua. Tästä syystä johtuen on ulkomaita, joissa pentu luovutetaan aikaisintaan 10-viikkoisina. Pennun sosiaalistamisella oikeasti tarkoitetaan sosiaalistamista ihmiseen yleisesti sekä tottakai eri paikkoihin. Valitettavan usein tämä sosiaalistamistermi virheellisesti liitetään koskemaan vain jotain tiettyä ihmistä tai sitä tiettyä kotiympäristöä. RK kennelissä pentuja ei pidetä missään tallinperällä, vaan ovat sisällä ja tämä tärkeä sosiaalistaminen on jo aloitettu pienestä pitäen. Tottakai pennun sosiaalistamista jatketaan sitten omassa perheessä, ja sitä tarvitseekin tehdä monessa paikkaa ja tutustua moniin eri ihmisiin. Alkuun koirakontakteja todella harkitusti eli valikoi sellaiset rauhalliset hyvää esimerkkiä antavat koirat, eli tässä kohtaa ei anneta huonoja kokemuksia kehittyvälle pennulle. Muista kuitenkin, että pientä pentua ei saa alkaa lenkittämään eikä riehuttamaan eikä vetoleikkejä eikä portaita eikä hypyttämään tmv. Kehittyvän kasvavan pennun luusto on kaukana valmiista ja liian aikaiseen aloitetulla "treenillä" hajotat koirasi jo heti alkuun. Jotta pentusi saisi parhaimmet edellytykset hyvälle terveydelle, niin siihen vaikuttaa olennaisesti perintötekijöiden lisäksi ruokinta liikunta treeni. Näihin asioihin jokainen saa täältä kasvattajalta ohjeet. Noudata siis RK kasvattajan ohjeita. Kuten edeltä voit arvata, niin RK kennel ei mainosta missään myyvänsä 100% varmuudella täysin terveitä pentuja. Kukaan ei voi sellaista asiaa taata eikä luvata, koska nämä seikat ovat niin paljon kiinni myös pennun tulevista perheistä ja heidän valinnoistaan. Emme tee katteettomia lupauksia, koska se pennun tulevaisuus on aina iso kysymysmerkki. 

Kaikissa pentuieissamme noudatamme täysin Pevisaa, joiltain osin jopa tiukemmin. Lonkkien osalta emme näe indeksijalostamisessa mitään järkeä, vaikka samalla voidaan todeta, ettei niissä jälkeläisten lonkkien tuloksissa aina ole yhteneväisyyttä pentueen vanhempiin. Toki edelleen niihin lonkkiin vaikuttaa perintötekijöiden lisäksi ruokinta liikunta treeni, eli se ei ole niin yksiselitteinen asia. RK kennelin kaikki jalostuskoirat ovat joko A tai B lonkkaisia. Me emme käytä C lonkkaisia jalostukseen. Tältä osin toimimme Pevisaa kriittisemmällä periaatteella. Lisäksi me emme sekoita karvamuunnoksia. Pitkäkarvaisille vanhemmille syntyy pitkäkarvaisia pentuja (geenipari pitkä-pitkä). LTV puolella on saksanpaimenkoiriin juuri liittyen tehty useita tieteellisiä tutkimustöitä, joka on valitettavasti meidän näkökannalta aiheuttanut sellaisen "hevosläpät" silmillä reaktion. Kytätään vain noita LTV tuloksia, joka on tehnyt tästä jonkinlaisen hirviön. Kuten Kennelliiton sivuillakin lukee, että LTV periytymismekanismia ei tunneta. Sitä on todennäköisesti aina esiintynyt tällä rodulla, mutta viimeisinä vuosina on alettu enemmän tutkimaan. LTV ei tarkoita koko selkää vaan se on välimuotoinen lanneristinikama. Suosituksena on, että LTV1-4 tuloksen omaavat yhdistettäisiin vain LTV0 eli ns terveen kanssa. RK kennel poikkeaa toisinaan tästä suosituksesta eikä se siis ole vastoin Pevisaa. Pevisa täyttyy RK-kennelissä, koska kaikilta jalostuskoirilta löytyy virallinen LTV tulos. Lyhyesti tässä perustelut. Jalostustietojärjestelmästä löytyy pentueita, jossa molemmilla vanhemmilla on LTV0, mutta siitä huolimatta jälkeläisiltä löytyy LTV1-4 tuloksia eli ei pelkkää LTV0 tulosta. Lisäksi meidän 26.9.2020 syntyneestä pentueesta on ensimmäinen kuvattu LTV0 tuloksella, vaikka vanhemmilla on LTV3 ja LTV1. Kaikilta jalostuskoiriltamme löytyy SP ja VA ja LTV viralliset tulokset, eli pelkkä LTV ei ole koko selkä. Lisäksi LTV osalta röntgenkuvassa näkyy ristiluukanava, jota ei lausuta, ja joka voikin olla esim liian ahdas. Tässä pentueessa MESSI on HDAA ED00 LTV3 VA0 SP1 ja INES on HDAA ED00 LTV0 VA0 SP0. C-penteen osalta tämä LTV suositus siis täyttyy, mutta on pidettävä mielessä, että jälkeläisten LTV tuloksia me emme voi tietää eikä kukaan muukaan. Tulevaisuus näyttää, mitä tuleman pitää. 

Me katsomme kokonaisuutta koirassa eli emme tuijota pelkkää lanneristinikamaa. Nollatulokset koiralla ei kuitenkaan takaa sitä pitkää elämää eikä terveyttä, eli siihen vaikuttaa eniten koiran fyysinen kunto ja lihaksisto & oikea liikunta ja treeni & ruokinnalliset asiat ja se elinympäristö. Me huolehdimme, että kaikilla koirillamme ovat nämä asiat kunnossa. Meidän 9-v veteraani Messikin on niin rautaisessa kunnossa, että peittoaa näyttelykehissä sillä järjettömällä draivillaan nuorempia koiria aina kerta toisensa jälkeen.
>> YOUTUBE: IPO1 Messi Złotnicki Gród 9 years old

RK kennel kannustaa jokaista ymmärtämään positiivisen kautta tapahtuvaan koulutukseen. Ethän siis koskaan karju, huuda tai muutoin käytä fyysistä väkivaltaa omaa rakasta perheenjäsentäsi kohtaan. Me käytämme ainoastaan positiivisia koulutusmetodeja, joka on ainut keino saavuttaa ihmisen ja koiran välille terveellinen toisiaan kunnioittava suhde. Kukaan ei halua elää jatkuvassa pelossa emmekä halua RK pentuja sellaisiin olosuhteisiin. Kunnioita RK pentuasi ja myös itseäsi ihmisenä. 

Luovutuksessa pennuilla on viralliset rekisteripaperit, pentuetarkastukset on tehty sekä tuo todella tärkeä varhaisrokote on annettu. Pennut ovat useaan kertaan madotettuja ja sirutukset on hoidettu varhaisessa vaiheessa. Mukaan tulee hyvät kasvattajan ohjeet kirjallisena sekä todella kattava pentupaketti.

kennel@renegadeknights.fi, 040-4196271
Jos olet kiinnostunut, niin sähköposti tai tekstiviesti on paras. Meillä on hieman haasteelliset työajat.
Vastaamme viesteihin pienellä viiveellä. 

Ari Angervo & Kaya Angerja

PEDIGREE / RODOWOD

IPO1
Messi Złotnicki Gród 

2013
PKR.I-72903
FI40540/19

HD-ED: A/A, 0/0

SCHH3, RCI3, VA2
Iliano vom Fichtenschlag
2009
SZ 2241909
HD-SV: HD a-fast normal (a2)

SCHH3, IPO3, VA1
Remo vom Fichtenschlag
2007
SZ 2208401
HD-SV: HD a-normal (a1)

SCHH3, VA3 
Viana vom Fichtenschlag
2005

SZ 2165409
HD-SV: a-fast normal (a2)

IPO1
Nada aus der Brunnenstraße
2007
SZ 2198873
HD-SV: a-normal (a1)

SCHH3, IPO3, VA4, 2xVA1
Ilbo vom Holtkämper See
2003
SZ 2133722
HD-SV: a-normal (a1)

SCHH3, V
Nala vom Holkämper See
2003
SZ 2152836
HD-SV: a-normal (a1)

GSD evaluated 
Ines u Ciborowskich
 

2017
PKR.I-88347
FI40539/19

HD-ED: A/A, 0/0

IPO1, SG1
Fedon von Babylon 
2012
SZ PKR.I-78572
SZ 2288055
HD-SV: a-normal (a1)

SCHH1, IPO3, VA1
Pacco vom Langenbungert
2010
SZ 2252482
HD-SV: a-normal (a1)

SCHH1, Kkl1, V 
Zambi von Babylon
2008
SZ 2226748
HD-SV: a-normal (a1)

Suka hodowlana
Blanka u Ciborowskich
2015
PKR.I-72197
HD-FCI: a-normal (a1)

IPO1, Kkl1, SG
Collorado Jarkowski Dwor
2012
PKR.I-72197
HD-FCI: a-fast normal (a2)

Suka hodowlana 
Baica z Krainy Tura
2011
PKR.I-74544
HD-FCI: a-normal (a1)

 


It's Time to Resurrect RK

Farewell the outdated red
Welcome the Superb Bright & Sunny Yellow

RK Kennel's Bright & Sunny New ERA has earned this absolutely beautiful new color.

Message to the Copycats & Wannabees in Finland
"You can keep the Red you copied from us. If you choose to continue this stupid game to make a total fools out of yourselves, then you'll just show everyone that you really don’t have a life of your own and you are a complete losers."

Love & Honor & Loyalty & Respect

Support, help and lot's of TLC is always available for our RK family.

"If you can't Love a dog like a family member don't get one. They only know how to look at you as a pack member and to them, that is Family."

"He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion." - unknown author

Kennel Renegade Knights - Ari Angervo & Kaya Angerja

Pitkäkarvaisten saksanpaimenkoirien kasvattaja
Breeder of longhaired German Shepherds

"We feel, that a great website is made of excellent content with text and images. Without content webpage is like an empty shell and if you don't have enough content, then just make one page with your contact information. Empty head equals useless content. Remember, that you never use copy paste method to your webpage."

© Kennel Renegade Knights - Tekstien ja kuvien kopiointi kielletty tekijänoikeuslain nojalla.
nach oben