Sano EI pentutehtaille

VAROITUS !! K-18. Tekstissä on suoraa sensuroimatonta tekstiä, ei lapsille.

Tulee suoraa mielipidettä ja tekstiä tästä järkyttävästä pentutehtailusta. Tekstiä päivitetään ajoittain, joten seuraile palstaa.

Tämä teksti on laadittu täysin Suomen lain sananvapauden suojan turvin. Kenenkään nimeä ei mainita eikä ketään näissä mitenkään yksilöidä. Otettava huomioon, että pentutehtailijoita ei valitettavasti ole vain yhtä vaan heitä on paljon. Emme harrasta teksteissämme mitään copy paste rimanalivetoja, koska kaikki sanat ovat 100% meidän omia mielipiteitä. Me jätämme nuo copy touhut täysin copycat luusereille. Ja toisin kuin monet muut suomalaiset, niin me sanomme ääneen mielipiteemme.

RK Kennelin sensuroimaton kannanotto tähän järkyttävään pentubisnekseen.

Järkyttävää pentutehtailua tapahtuu jatkuvasti. Kaltoin kohdeltuja pentuja myydään jopa kalliimmalla kuin rotukoiria. Jotkut ihmiset kuvittelevat ostaessaan samalla pelastavansa pennun huonoista olosuhteista, mutta todellisuudessa ostamalla luovat vaan enemmän kysyntää tällaisille pennuille. Näin on markkinat luotu pentutehtailijoille ja hirveä oravanpyörä vaan jatkaa pyörimistään.

Huonosti kohdeltuja narttukoiria häkitetään ja pidetään piilossa. Astutetaan joka juoksusta niin kauan kuin vaan mahdollista. Ei huolehdita madotuksista, ei rokotuksista, ei yhtään mistään. Syötetään täysin ala-arvoista ravintoarvotonta moskaruokaa. Nämä koirat pelkäävät koko elämänsä, koska heitä hakataan ja heille huudetaan. Sairaat nartut jätetään häkkiin hoidotta tekemään kuolemaa. Sama kohtalo on niillä nartuilla, jotka eivät enää tule tiineeksi. Näitä narttuja ei ulkoiluteta koskaan, vaan joutuvat elämään omissa ulosteissaan. Näiden pentujen ostajat mahdollistavat tällaisen järkyttävän toiminnan jatkumisen. 

Myynti-ilmoituksissa houkutetaan ostajia ja luodaan kuva jostain ihan muusta. Tarkoituksena, kun ei ole olla rehellinen missään asiassa. Pentu tuodaan jonnekin kaupan parkkipaikalle, kun ei muka millään voi noutaa pentua paikan päältä. Tekosyitä ja valheita riittää. Sopivin väliajoin vaihdetaan uusi prepaid liittymä ja taas hävitetään jäljet. Myyjän nimi on keksitty kuin myös paikkakuntakin. Pennulle ilmaantuu terveysongelmia ja isolla todennäköisyydellä päätyy nopeasti ennenaikaiseen hautaan. Ostaja ei saa enää yhteyttä myyjään.

Ulkomailta salakuljetetaan autojen tavaratiloissa aivan liian nuoria pentuja, joista väistämättä osa kuolee jo matkalla. Näiden pentujen olisi vietettävä vielä viikkoja emonsa turvissa selvitäkseen edes jotenkin elossa nuo elämänsä ensimmäiset viikot. Pentutehtailijalla on kiire saada pennut pois käsistään ja muutama seteli vaihtokaupaksi. Miten pentujen tuon jälkeen käy, niin pentutehtailija ei enää moisia pentuja edes mieti. Hänellä on häkeissään tuloillaan jo uusia myytäviä pentutehtaan tuotoksia. Mitä nopeammin saadaan kauppatavara eteenpäin ja pimeän kaupan setelit kouraan, niin sen parempi. 

Pentutehtailija on viron kielellä osuvasti KUTSIKA VESKI.
ÄLÄ OSTA PENTUA PENTUTEHTAILIJALTA !!

Pentua etsiessäsi törmäät varmasti monenlaisiin myynti-ilmoituksiin. Muista aina, että jos yksikin asia ilmoituksessa tai myyjässä tai pennussa epäilyttää, niin älä osta tuollaista pentua koskaan. Muutoinkin, jos pennun ostoa harkitessa koet edes yhden prosentin epävarmuutta, niin älä osta pentua. Myyjän epämääräinen ilmoitus, epäilyjä herättävät vastaukset kyselyihisi, harhaanjohtaminen ja valehtelu. Luota vaistoosi ja ohita tälläinen pimeä pentukauppias, joka on oikeasti rahanhimoinen kutsika veski.

Varoita muita mahdollisia ostajia! Tee ilmoitus myyntipalstan ylläpitäjälle poistettavasta ilmoituksesta! Mikäli olet saanut haltuusi todisteita pentutehtailijan henkilöllisyydestä ja hänen rikollisesta toiminnastaa, niin tee siitä ehdottomasti eläinsuojeluilmoitus SEY:lle ja sitä kautta asia menee viranomaisille. Ja mikäli todella olet saanut tietoosi tuollaisia tietoja, kun puhutaan rikollisesta lain vastaisesta toiminnasta, niin kyse on jo kansalaisvelvollisuudesta. Mitä nopeammin ko. pentutehtailijan toiminta saadaan loppumaan, niin sitä parempi. 

>> Tee eläinsuojeluilmoitus - SEY Suomen eläinsuojelu

Pentutehtailija: Kutsika veski - Vahendaja - Kutsika paljundaja - Kutsika millerdaja

Jos on noin järkyttävä rahantarve, niin mieluummin voisi alkaa myymään vaikka sitä omaa persettään kuin alkaa tehtailemaan täysin ala-arvoisissa olosuhteissa avuttomia eläviä luontokappaleita. Aivan sama, millä sanoin kyseiset ihmiset toimintaansa koittavat kaunistaa. Näissä moraalittomissa empatiakyvyttömissä pentutehtailijoissa on lisäksi yksi yhdistävä järkyttävä piirre, kun omasta mielestään todella ovat maailman suurimpia eläinrakkaita ihmisiä. Vaikka heidän koko järkyttävän pentutehtaansa koirat ovat sairaita ja makaavat omissa ulosteissaan, niin sitä he eivät näe, vaan sen miten hän on se maailman parhain ihminen näille eläimilleen. Tämän lisäksi moni näistä pentutehtailijoista keräilee eläimiä kotinsa jokainen nurkka ja kolo täyteen, eivätkä he näe siinä mitään väärää. Puhutaan kymmenistä koirista ja tämän päälle voi hyvin löytyä kymmeniä kissoja. Heidän sairaassa päässään ja ajatusmaailmoissaan, vain hänen kotinsa ja hän itse henkilönä on näille eläimille se maailman paras ja ainoa. Suomalaiset kuitenkin ymmärtävät täysin, millainen ihminen on pentutehtailija. Ehkei moista sanaa löydy kaikkien kielten sanavarastoista, mutta tässä maassa löytyy. Yksikään suomalainen ei usko pentutehtailijan ajattelevan yhtään mitään muuta kuin niitä dollarinkuvia ja jokainen tietää, että kyseinen sairas yksilö on eläintenrääkkääjä. Eräs venäläinen kertoi meille kerran, mikä/kuka on venäläisten jumala. Vastaus oli lyhyesti raha. Tällaisen pentutehtailijan elämää hallitsee varmasti samainen jumalhahmo, vai väittääkö kenties olevansa laupias samarialainen. No fucking way.

Pentutehtailija on läpimätä kutsika veski. Arvoton sontaläjä.

 

Last edited: December 06, 2020, 17:47

It's Time to Resurrect RK

Farewell the outdated red
Welcome the Superb Bright & Sunny Yellow

RK Kennel's Bright & Sunny New ERA has earned this absolutely beautiful new color.

Message to the Copycats & Wannabees in Finland
"You can keep the Red you copied from us. If you choose to continue this stupid game to make a total fools out of yourselves, then you'll just show everyone that you really don’t have a life of your own and you are a complete losers."

Love & Honor & Loyalty & Respect

Support, help and lot's of TLC is always available for our RK family.

"If you can't Love a dog like a family member don't get one. They only know how to look at you as a pack member and to them, that is Family."

"He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion." - unknown author

Kennel Renegade Knights - Ari Angervo & Kaya Angerja

Pitkäkarvaisten saksanpaimenkoirien kasvattaja
Breeder of longhaired German Shepherds

"We feel, that a great website is made of excellent content with text and images. Without content webpage is like an empty shell and if you don't have enough content, then just make one page with your contact information. Empty head equals useless content. Remember, that you never use copy paste method to your webpage."

© Kennel Renegade Knights - Tekstien ja kuvien kopiointi kielletty tekijänoikeuslain nojalla.
nach oben