Renegade Knights 2021 news

27.8.2021 VEPE iltakokeet Toivolansaarella Ikaalisissa


Aussenhaus Ramses ALO1 tulos 93/100 pistettä ja siirto avoimeen luokkaan. Yhtä kättä vaille 98 pisteen suoritus. Kaksi liikettä suoritettiin täysin äänettömästi ja täydellisesti ilman yhtään käskyä.
Aivan ihanat halikiitokset ISKK koko vepeporukalle.
Kiitos ylituomari Kim Granholm ja palkintotuomari Katja Heinonen.

14.8.2021 Ikaalisten ryhmänäyttely


Newfound Treasure Handsome Hero
CAC, FINNISH CHAMPION / SERT, SUOMEN MUOTOVALIO
Judge / tuomari: Leni Finne
Lähdimme hakemaan Herolle sitä yhtä kaivattua sertiä. Jännitystä riitti, koska tuomari Leni Finne on todella ihailtavan tarkka tärkeässä tehtävässään. Näyttelykehässä ollaan se lyhyt hetki, jonka aikana voi periaatteessa tapahtua mitä vain. Aivan mahtava reissu. Tämä oli Heron ensimmäinen näyttely Suomessa emmekä muuta enää tarvitsekaan. Tällä sertillä Herosta tuli Suomen muotovalio.
Ari, Kaya & Hero kiittää Ikaalisten Seudun Kennelkerhoa todella hienosta näyttelystä . Ja kiitos tuomari Leni Finne. 
Onnittelut myös toiselle tuoreelle Suomen muotovaliolle Little Bears Alicia. Hienoa oli myös tavata mukavia nöffi-ihmisiä. 

25.7.2021 Kiitokset VSESY <3

Eilen Merihurttien tämän kesän viimeisessä Merten armoilla Match Show tapahtumassa oli koiransa ilmoittanut Carita Rauvola, joka on VSESYn (Vakka-Suomen Eläinsuojeluyhdistys) yhdistyksen sijaiskotivastaava. Caritan saksanpaimenkoira oli mukana ja hieno suoritus toi hienot palkinnot. Siitä isot onnittelut.
19.6.2021 olimme mukana järjestämässä VSESYn todella hienoa 10. juhlavuoden Match Show tapahtumaa Laitilassa. Meidän mielestä on hienoa olla auttamassa ja vielä hienompi tunne on se, kun tapahtuma on todella onnistunut. Iloiset koiraihmiset viettämässä yhdessä hauskaa koiratapahtumaa. Näiden tapahtumien järjestäminen on meille suuri kunnia ja vielä sitä isompi ilo. Ikinä emme mitään palkkioita kaipaile, kun meille riittää ne kaikki iloiset koirat sekä iloiset ihmiset.
Me saimme Caritalta kirjekuoren siis eilisessä Merten armoilla mätsärissä, jonka avasimme vasta kotona. Teemme näitä koirajuttuja niin täysin sydämellä, että emme koskaan kaipaa mitään erityistä. Mutta kyllä tämä kosketti suuresti meitä molempia. Emme voi muuta sanoa kuin kiitos, että saimme osallistua ja olla mukana. Ja toivottavasti saamme jatkossa myös järjestää jotain vähintään yhtä hienoja Match Show tapahtumia yhdessä.
Iso sydän VSESY <3 
24.7.2021 Merten armoilla Hurtta Show


>> Siirry FB tapahtumailmoitukseen

4.7.2021 VEPE kokeet Toivolansaarella Ikaalisissa


Aussenhaus Ramses VEPE ALO1 tulos 96/100 pistettä. Aivan mahtavaa, kun kaikki meni todella yli odotusten. Todella jännää alusta loppuun. Huikea viikonloppu.
Aivan ihanat halikiitokset ISKK koko vepeporukalle ♥️
Kiitos Ikaalinen. Olette niin ihania ♥️
Kiitos tuomarit Monica Lindroos ja Marika Mäntylä ♥️♥️

2.7.2021 VEPE kokeet Toivolansaarella Ikaalisissa 


Aussenhaus Ramses VEPE soveltuvuuskoe hyväksytysti läpi 88/100 pistettä. Aivan mahtavaa ekalla yrityksellä ja se on siinä. Siirto alokas luokkaan.
Aivan ihanat halikiitokset ISKK koko vepeporukalle. Kiitos Ikaalinen ♥️
Kiitos tuomarit Monica Lindroos & Marika Mäntylä ♥️

22.5.2021 8 meren valloitus Match Show

Suuren kysynnän vuoksi Merihurttien hurjat merirosvot valloittavat Ihalan uudestaan. Ilm. alkaa 7.5.21 klo 18, loppuu 21.5.21 klo 8. Tervetuloa takuuvarmasti hauskaan Match Show tapahtumaan.
>> Lisää FB tapahtumasivultamme: Siirry FB-ilmoitukseen

>> Lisää FB tapahtumasivultamme: Siirry FB-ilmoitukseen

1.5.2021 VAPPU 8 x Match Show

Merihurtat ry (puheenjohtaja Ari Angervo, varapuheenjohtaja Kaya Angerja) kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita. Onnistunut ja iloinen päivä, jossa kaikki olivat voittajia meille armottomille merirosvoille. Kaikki pysyivät hienosti kyydissä ja jokainen pääsi kunniakujan kautta iloisin mielin kotiin. Toivottavasti näemme taas uudelleen. Meille paras vapun vietto on, kun koiraihmiset viettävät hauskan päivän yhdessä ulkona kauniina päivänä. Mikään ei ole parempaa ajanvietettä.


>> Lisää facebook Match Show ilmoituksestamme: Siirry FB-ilmoitukseen

24.4.2021 Mahtavaa koiranpäivää kaikille 


Jokaisella koiran omistajalla on se kaikkein kaunein ja komein ja aivan varmasti ihanin koira kaikista. Ja kyllä jokainen on aivan oikeassa. Koiran omistajat ymmärtävät toisiaan tavalla, jota muut ei ymmärrä. Koti ilman koiraa ei ole koti. Elämä ilman koiraa ei ole elämää. Ei ainakaan koiran omistajille. Näin se vaan on.
Koiranpäivällä Kennelliitto haluaa muistuttaa ihmisen parhaan ystävän merkityksestä. Vuosittain 24.4. vietettävänä Koiranpäivänä korostetaan pehmeitä ja lämpimiä arvoja ja kerrotaan koiran erilaisista rooleista ihmisen elämässä ja yhteiskunnassa.

4.4.2021 Oikeutta eläimille - RK Kennelin kannanotto

"Eläinten pahoinpitelyä ei tarvitse kieltää, se on jo laitonta."
Kennel Renegade Knights on ottanut kantaa aiheeseen jo kotisivujemme julkisissa blogikirjoituksissa (erityisesti tekstissä Rodun kirottu kahtiajako - Aggressioita treenikentillä). Me tuomitsemme täysin väkivallan käytön aivan kaikessa. Terveellisen ja kunnioittavan suhteen omaan koiraan voi saavuttaa vain ja ainoastaan positiivisen vahvistamisen kautta. Meidän onneksi tämän rodun perinteisille treenikentille meillä ei ole ollut koskaan tarvetta mennä. Oma lajimme kun on täysin koirien vesipelastus, joka todellakin perustuu mukavaan harrastamiseen ja positiivisiin koulutusmetodeihin. Tässä lajissa koirat oppivat pelastamaan ihmisiä veden vaarasta. Oman vesipelastusyhdistyksen Merihurtat ry treeneissä me pidämme huolen kaikki yhdessä, että treeneissä on jokaisella hauskaa sekä ihmisillä että koirilla. RK Kennelin puolesta ehdottomasti kaikkea väkivaltaisuutta vastaan Ari Angervo ja Kaya Angerja.
>> Allekirjoita vetoomus: https://oikeuttaelaimille.fi/suojelukoirat
2.4.2021 Happy Easter - Magical moment


Ehkä eräs elämämme maagisin hetki, jolloin taisimme jopa lopettaa hengittämisen. Aivan huima ja käsittämätön seisotusvideo marraskuulta 2020 (Alohnzo 6 viikkoa). Mikä onni, että saimme tämän taltioitua videolle. Video on normaalinopeudella eikä ole mitenkään muokattu, eli siis au naturel. Siitä vaan kokeilemaan onnistuisko teiltä? 
>> YOUTUBE: GSD Magical moment - WOW

14.2.2021 Hyvää ystävänpäivää

Ollaan saatu tosi komeat villasukat lahjaksi hyviltä ystäviltämme, todella mieluisa ja erittäin lämmittävä yllätyslahja. Kaunis kiitos kunnioittavan RK kumarruksen kera täältä meiltä teille <3

17.1.2021 Ramses winter fun


>> YOUTUBE: Ramses Winter snow fun

3.1.2021 Happy birthday MessiTänään juhlistimme Messin 8-vuotis synttäreitä. Messi on ollut meille sellainen ihana tapaus, joka oikeasti vei meiltä jalat alta heti ensinäkemältä. Huh huh, mikä valtaisa onni meidät valtasi, kun ymmärsimme juuri tuona hetkenä, minkä suuren aarteen olemme löytäneet. Kyllä me olemme valtaisan ylpeitä tästä huikean karisman omaavasta uroksesta, joka todellakin on REPRODUKTOR. 
>> YOUTUBE: IPO1 Messi Złotnicki Gród 8 years old
"Messi leaves a little sparkle, wherever he goes."

 


It's Time to Resurrect RK

Farewell the outdated red
Welcome the Superb Bright & Sunny Yellow

RK Kennel's Bright & Sunny New ERA has earned this absolutely beautiful new color.

Message to the Copycats & Wannabees in Finland
"You can keep the Red you copied from us. If you choose to continue this stupid game to make a total fools out of yourselves, then you'll just show everyone that you really don’t have a life of your own and you are a complete losers."

Love & Honor & Loyalty & Respect

Support, help and lot's of TLC is always available for our RK family.

"If you can't Love a dog like a family member don't get one. They only know how to look at you as a pack member and to them, that is Family."

"He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion." - unknown author

Kennel Renegade Knights - Ari Angervo & Kaya Angerja

Pitkäkarvaisten saksanpaimenkoirien kasvattaja
Breeder of longhaired German Shepherds

"We feel, that a great website is made of excellent content with text and images. Without content webpage is like an empty shell and if you don't have enough content, then just make one page with your contact information. Empty head equals useless content. Remember, that you never use copy paste method to your webpage."

© Kennel Renegade Knights - Tekstien ja kuvien kopiointi kielletty tekijänoikeuslain nojalla.
nach oben