RK-kennel

URL: renegadeknights.fi/web/?Social_media:Youtube

Youtube Channel Ari Angervo since 2013

Kanavan nimi tullaan muuttamaan kennelin nimille.

Tämä Youtube kanava on meille mukava harrastus, josta on iloa muillekin. Varsinkin pentujen perheille näistä on ollut suunnattomasti iloa odottaessaan pienen veijarinsa luovutusta. Emme siis missään nimessä ole mitään tubettajia, koska kanavallamme ei näy mainoksia eli ei ole mikään ansaintakeino meille. Toinen iso ero tubettajien kanaviin on se, että meidän videoilla ei selosteta mitään ja monessa ei edes kuulu mitään puhetta. Isona haasteena on löytää sellainen no copyright taustamusiikki, joka oikeasti sopii juuri tehtävään videoon. Eli jotain kehitystä tapahtunut noihin alkuajan mykkäfilmeihin.

Alunperin 2013 teimme nuo muutamat videot ihan tuon pentueen omistajia ajatellen. Kaikkein hauskin ykstyiskohta on, että nuo videot ovat mykkäfilmejä, eli niissä ei kuulu mitään ääniä. Esimerkkinä "Barbaricus 10 weeks" videota on katsottu 107.8 tuhatta kertaa, katseluaikaa 1.9 tuhatta tuntia ja videon pituus on 4 minuuttia 14 sekuntia. Rehellisesti sanottuna mitään muuta tarkoitusta varten emme noita alkuajan videoita tuonne Youtubeen ladanneet eli ajatuksissa oli tulevat pentujen perheet. Oli hauska yllättyä ja huomata, että noista videoista kiinnostui ihmisiä ympäri maailman. Eli voi sanoa, että kiinnostuneiden ansiosta on Youtubesta kehittynyt meille oikein antoisa yhteinen harrastus.

Tilastoa meidän Youtube kanavalta (29.11.2020)

Tilaajia +859 kpl
Katselukerrat +362.1 tuhatta kertaa
Katseluaika +7.2 tuhatta tuntia
Videoita 298 kpl

Youtube & matka maapallon ympäri

Tässä ovat aktiivisimmasta maasta lähtien lueteltu ensimmäiset 50 maata, joista meidän Youtube kanavaa on katsottu ja kanavaa tilattu. Intia, Yhdysvallat, Suomi, Egypti, Pakistan, Iso-Britannia, Algeria, Marokko, Viro, Puola, Latvia, Italia, Saksa, Vietnam, Kanada, Ranska, Chile, Espanja, Irak, Romania, Kreikka, Nepal, Australia, Tunisia, Saudi-Arabia, Unkari, Filippiinit, Malesia, Venäjä, Kambodza, Serbia, Thaimaa, Argentiina, Turkki, Israel, Sri Lanka, Alankomaat, Bulgaria, Kroatia, Arabiemiirikunnat, Bangladesh, Uusi-Seelanti, Liettua, Jordania, Bosnia ja Hertsegovina, Slovakia, Meksiko, Indonesia, Azerbaidzan, Malta.

>> Siirry kanavalle katsomaan videoita

 

Last edited: December 06, 2020, 17:44